Career Planning Event Oct 2022 (Turkish)

Değerli KUSOM 5. Dönem Öğrencilerimiz,
Tıpta Kariyer Komitesi olarak önceki yıllarda gerçekleştirdiğimiz “Tıpta Kariyer Günü” etkinliklerimizin sonunda öğrencilerimiz, kariyer planlama ile ilgili daha spesifik bir programın müfredatta yer alabilmesi önerisi paylaşılmıştı. CCIM olarak bu öneriyi yerinde ve yararlı bulmuş, çalışma programımıza almıştık. Son bir yıldır da Kariyer Gelişimi Merkezi direktörü Tuna Dağlı Hanım ile birlikte bu seminerin üzerinde çalışıyorduk. Çalışmalarımızı tamamladık ve böylece nihayet sizlere bu semineri veriyoruz. Seminerimizi, sadece 5. Dönem öğrencilerimize yönelik olarak planladık ve içeriğini oluşturduk.
Seminer, Tuna Hanım tarafından verilecek, ben ve CCIM hocalarımız da interaktif bir şekilde sizlerle birlikte olacağız, konuşacağız.
Seminer tarih ve saatinin belirlenmesinde staj programlarınızın da uygun olabilmesi için desteklerini sunan MSKL ve Nöroloji Blokları değerli koordinatörleri Prof. Emel Gönen Baş, Prof. Dr. Sibel Ertan ve Dr. Öğr. Üyesi Özgür Öztop Çakmak hocalarımıza yeniden içtenlikle teşekkür ediyorum.
Kariyer ve yaşam yolculuklarınızda sizlerle değerli ve verimli bir buluşma olacağına inanıyor, hepinizi bekliyoruz.
27 Ekim 2022, Perşembe günü, saat 15:00-17:30 arasında KUH. 9. Kat Seminer Salonunda buluşmak üzere,
Sevgiler,
Sinem Ezgi Gülmez